Новости

Besplatne pripreme iz crtanja za buduće brucoše

 
Picture of Jovana Graovac
Besplatne pripreme iz crtanja za buduće brucoše
by Jovana Graovac - Tuesday, 7 March 2017, 11:58 AM
 

U nameri da budućim studentima olakša upis i pripremi ih za polaganje prijemnog ispita na Fakultetu digitalnih umetnosti Univerzitet Metropolitan i ove godine organizuje pripremne časove crtanja. Časovi obuhvataju teoretsku i praktičnu pripremu za sve elemente crtanja sa kojima će se susresti učenici koji budu polagali prijemni ispit za smerove Grafički dizajn, Modni dizajn i Dizajn interaktivnih medija.

 

Svi maturanti koji žele da upišu studije iz ovih oblasti mogu potpuno besplatno da se prijave i pohađaju pripremne časove.

 

Prvi pripremni čas biće održan u subotu 18. marta 2017. godine u 12.00 sati, u ateljeu Univerziteta Metropolitan, a nakon toga, do datuma održavanja prijemnog ispita, časovi će biti organizovani svake subote.

 

Pripremne časove držaće profesorka mr Vesna Pavlović, docent i predavač na predmetu Crtanje i slikanje u Beogradu i profesor Mile Kocev u Nišu, oni će buduće studente upoznati sa osnovama crtanja ugljenom na papiru i pokazati im tehnike za proporciju crteža i crtanje mrtve prirode.

 

Prijavite se i zauzmite svoje mesto na vreme: http://www.metropolitan.ac.rs/upis/prijemni-ispit-iz-crtanja/