Новости

TAKMIČENJE “MET MOBILE CHALLENGE”

 
Slika Jovana Graovac
TAKMIČENJE “MET MOBILE CHALLENGE”
napisao/la Jovana Graovac - Wednesday, 25. January 2017., 17:22
 

Univerzitet Metropolitan i ove godine organizuje svoje tradicionalno takmičenje iz oblasti informacionih tehnologija „Met Mobile Challenge“, namenjeno učenicima trećeg i četvrtog razreda srednjih škola.

Takmičari imaju zadatak da kreiraju ideju za mobilnu aplikaciju i prezentuju je komisiji, a najbolja ideja biće nagrađena vaučerom od 1.000 evra za školarinu na Fakultetu informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan. Partner takmičenja je kompanija Microsoft Srbija.

Učesnicima nije potrebno programersko predznanje. Dovoljno je da imaju kreativnu ideju, a podršku za njenu realizaciju i prezentaciju dobiće od mentora (studenata Fakulteta informacionih tehnologija) koji će pomagati svakom od timova.

Prijave su otvorene do 06. Februara 2017. godine.

Takmičenje je timsko i u njemu mogu da učestvuju timovi od tri ili četiri člana. Učesnici mogu da se prijave sa već oformljenim timom (3-4 člana) ili individualno. Od učesnika koji su se prijavili individualno biće formirani timovi od tri do četiri člana, u zavisnosti od broja individualnih prijava.

Univerzitet Metropolitan vas poziva da obavestite učenike vaše škole da se prijave na takmičenje i iskoriste priliku da osvoje vrednu nagradu koja će im omogućiti pokrivanje dela troškova školarine na željenom fakultetu.

Više informacija o načinu prijave i mehanizmu takmičenja možete pronaći na sajtu Univerziteta Metropolitan.

Molimo vas da za sve dodatne informacije kontaktirate:

Rastko Rastović

Menadžer događaja i društvenih mreža

tel: 011/ 20 30 885

mob: 069/ 26 73 196

rastko.rastovic@metropolitan.ac.rs