Новости

KONFERENCIJA O NEUROMARKETINGU NA UNIVERZITETU METROPOLITAN

 
Slika Jovana Graovac
KONFERENCIJA O NEUROMARKETINGU NA UNIVERZITETU METROPOLITAN
napisao/la Jovana Graovac - Tuesday, 7. March 2017., 12:02
 

Stručna konferencija posvećena neuromarketingu, oblasti koja privlači sve više interesovanja u svetu, ali i kod nas, biće organizovana na Univerzitetu Metropolitan u Nišu. Datum održavanja je 31. mart, a planirano je da konferencija okupi vodeće stručnjake iz oblasti psihologije, neurologije, marketinga i ekonomije u našoj zemlji. Pored profesora i asistenata sa Univerziteta Metropolitan, govornici će biti i gosti sa srodnih obrazovnih i istraživačkih institucija koji se bave pomenutim oblastima.

 

Cilj konferencije „Neuromarketing 2017“ jeste da ukaže na značaj neuromarketinga u istraživačkom i praktičnom smislu i doprinese razumevanju načina na koji se neuromarketing može kombinovati sa ostalim disciplinama kao što su ekonomija, psihologija, dizajn, IT ili veštačka inteligencija.  Pored toga, namera je i povezivanje stručnjaka sa predstavnicima privrede, čime bi im se pružila prilika da iz prve ruke steknu saznanja do kojih se do sada došlo u istraživanjima.

 

Stručna konferencija o neuromarketingu namenjena je svima koji žele da bolje razumeju i da u svom poslovanju što bolje primene rezultate iz proučavanja motiva, podsvesnih reakcija i psihologije potrošača koji pokreću odluke o kupovini. Ova istraživanja mogu da naprave značajnu promenu u pristupu koji u svom poslovanju imaju marketinški stručnjaci u kompanijama, vlasnici kompanija, marketinške agencije, istraživači, profesori, ali i studenti iz ove i drugih srodnih oblasti, kao i mediji.

 

Ulaz na konferenciju biće slobodan, a svi zainteresovani mogu da se prijave ovde i prate predavanja i diskusije. Obezbedite svoje mesto na vreme jer je broj mesta ograničen!

 

Više informacija o samoj konferenciji možete dobiti na sajtu http://www.metropolitan.ac.rs/neuromarketing, a za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati  putem mejla ivana.jevremovic@metropolitan.ac.rs ili telefonom  +381 11 20 30 885 (Beograd) ili +381 18 551 000 (Niš).