Новости

OTVORENE PRIJAVE ZA „MET BIZ CHALLENGE“

 
Slika Jovana Graovac
OTVORENE PRIJAVE ZA „MET BIZ CHALLENGE“
napisao/la Jovana Graovac - Tuesday, 21. February 2017., 16:20
 

Organizacijom takmičenja iz oblasti menadžmenta i marketinga „Met Biz Challenge“ Univerzitet Metropolitan je za talentovane učenike i buduće studente pripremio novi kreativni izazov. „Met Biz Challenge“ će podstaći kreativnost učenika završnih razreda srednjih škola u oblasti reklamiranja proizvoda, a prijave su otvorene do 27. februara 2017. godine. Treće u nizu takmičenje ove školske godine pobedničkom timu donosi vaučer od 1.000 evra za troškove školarine na Fakultetu za menadžment Univerziteta Metropolitan i praksu u jednoj od vodećih marketinških agencija na tržištu.

Takmičenje „Met Biz Challenge“ biće održano u Beogradu 18. marta 2017. godine.  Zadatak takmičara je da izaberu proizvod po želji i za taj proizvod osmisle reklamu i način na koji bi ga plasirali na tržište. Pre početka takmičenja biće održana radionica na temu razvoja, prodaje i reklamiranja proizvoda, kao i na temu prezentacije ideje na kojoj će svi takmičari moći da se upoznaju sa ovim postupcima, koje će kasnije primeniti i na svoju ideju.

Na takmičenje mogu da se prijave učenici 3. i 4. razreda srednjih škola, a formular za prijavu popunjava se na sajtu Univerziteta Metropolitan (ubaciti link za prijavu). Sve relevantne informacije i aktuelnosti u vezi sa ovim takmičenjem biće objavljivane na Facebook stranici Univerziteta www.facebook.com/UniverzitetMetropolitan i preporučujemo svim takmičarima da je prate. Pored nagrada za pobednički tim, članovi drugoplasiranog tima dobijaju popust od 20%, a trećeplasiranog tima 10% na školarine za prvu godinu studija na Fakultetu za menadžment.

Formular za prijavu možete da popunite ovde, a više informacija o ovom ali i drugim takmičenjima možete ponaći na http://www.metropolitan.ac.rs/stipendije/met-mobile-challenge/ kao i na društvenim mrežama.


Slika Vuk Radzic
Odgovor: OTVORENE PRIJAVE ZA „MET BIZ CHALLENGE“
napisao/la Vuk Radzic - Wednesday, 2. August 2023., 22:05