Новости

OTVORENE PRIJAVE ZA TAKMIČENJE MET CREATIVE BITE

 
Slika Danijela Ljubojević
OTVORENE PRIJAVE ZA TAKMIČENJE MET CREATIVE BITE
napisao/la Danijela Ljubojević - Thursday, 24. November 2016., 00:28
 

Kako bi budućim studentima olakšao finansiranje studija, Univerzitet Metropolitan već godinama unazad organizuje takmičenja za učenike završnih razreda srednjih škola na kojima pobednici dobijaju punu stipendiju za osnovne akademske studije ili nagradne vaučere za pokrivanje određenog iznosa školarine. Prvo takmičenje ove godine je „Met Creative Bite“, takmičenje iz oblasti dizajna, koje će biti održano 17. decembra 2016, a učesnici treba kreativno da odgovore na temu „Zagrizi za budućnost“.
Svi zainteresovani mogu da se prijave do 28. novembra 2016. putem Facebook stranice Univerziteta Metropolitan.

 

Za sve članove pobedničkog tima Univerzitet Metropolitan obezbedio je vaučer u vrednosti od 1.000 € za školovanje na Fakultetu digitalnih umetnosti. Članovi drugoplasiranog tima dobijaju popust od 20%, a trećeplasiranog tima 10% na školarine za prvu godinu studija. Specijalnu nagradu pripremio je i partner takmičenja Sistem:i Apple Solution Expert, zvanični zastupnik kompanije Apple za Srbiju.

 

Koristeći jedan od četiri ponuđena softvera – Garage Band, Final Cut, iPhoto i Keynote takmičari imaju zadatak da kreiraju idejno rešenje na temu „Zagrizi za budućnost“, nakon čega će žiri izabrati pobednički tim. Pre održavanja takmičenja, 10. decembra 2016, na Univerzitetu Metropolitan će biti organizovane radionice na kojima će svi zainteresovani moći da se upoznaju sa pomenutim softverima, a timovima će u izradi idejnog rešenja pomagati i mentori sa Fakulteta digitalnih umetnosti.

 

Više informacija o ovom ali i drugim takmičenjima možete ponaći na www.metropolitan.ac.rs/stipendije/met-creative-bite/ kao i na našim društvenim mrežama Facebook i Twitter.

(Uredio/la Jovana Graovac - izvorno objavljeno Thursday, 24. November 2016., 00:45)

(Uredio/la Jovana Graovac - izvorno objavljeno Tuesday, 29. November 2016., 18:36)