Новости

Дигиш - систем за електронско учење на платформи мудл

 
Slika
Дигиш - систем за електронско учење на платформи мудл
napisao/la - Thursday, 7. June 2012., 13:15
 

Поштовани наставници, Дигиш ЛМС (learning management system) вам дозвољава да на систем постављате различите креиране материјале, предавања, вежбе, задатке, тестове, презентације и аудио-видео материјале. Уз интернет конекцију и регистрован налог ученици имају могућност да приступе свим материјалима и да из њих уче. На овај начин ученици свих средњих школа у Србији имаће могућност да уче на најсавременији начин. 

У циљу развоја школства и подизању нивоа квалитета образовања тим Универзитета Метрополитан је креирао овакав систем за учење, на вама је да га развијате даље и да заједно подигнемо квалитет наставе и наставних материјала. 

Поставили смо и пробне курсеве где можете испробати рад пре него што затражите од администратора отварање сопственог курса за рад са вашим ученицима.

Можете преузети и туторијал за рад на Дигиш ЛМС-у.

Око свих нејасноћа будите слободни да ми се обратите.

Slika Vladimir Stojanović
Одговор: Дигиш - систем за електронско учење на платформи мудл
napisao/la Vladimir Stojanović - Sunday, 1. September 2013., 15:56
 

Poštovana gospođo Jelena,

u poslednje vreme ovaj Digiš - Mudl - sajt se nešto mnogo zabagova. U čemu je problem? Ne mogu da pristupim starim kursevima, da ih ažuriram, niti da ih obrišem, dalje, prilikom prelaska sa strane na stranu sistem stalno javlja grešku: "server-reset" odnosno moram da refresh-ujem stranicu da bih mogao da nastavim....  

Sve ovo pitam jer sam počeo, u školi gde radim, da dobijam pitanja tipa "gde mogu da radim na kreiranju lekcija i testova na Moodle-u. Upućujem ih sve ovde kod Vas ali mislim da će entuzijazam da vrlo brzo splasne zbog postojećih "bagova"....

U napred hvala na bilo kakvoj povratnoj informaciji.

Pozdrav, Vladimir S.

Slika
Одговор: Дигиш - систем за електронско учење на платформи мудл
napisao/la - Saturday, 5. April 2014., 13:00
 

Свиђа ми се како изгледа Дигиш. Браво за дизајн.

Slika
Одговор: Дигиш - систем за електронско учење на платформи мудл
napisao/la - Saturday, 5. April 2014., 18:27
 

:) Hvala, trudila sam se.